Přeskočit na obsah
Domů » Kostelecke uzeniny a.s.

Kostelecke uzeniny a.s.

O firmě

Kostelecké uzeniny a.s. je tradiční česká společnost, která se specializuje na výrobu masných výrobků, zejména uzenin, salámů a paštik. Společnost byla založena již v roce 1917 a díky svým dlouholetým zkušenostem a kvalitním výrobkům si vybudovala pevnou pozici na českém trhu.

Výrobní závod Kosteleckých uzenin v Plané nad Lužnicí se nachází na adrese Průmyslová 499, 39111 Planá nad Lužnicí, Czechia. Tento provoz je jedním z několika výrobních závodů společnosti a zaměřuje se na výrobu různých druhů uzenin a masných výrobků.

Mezi nejznámější značky Kosteleckých uzenin patří například Kostelecká klobása, Kostelecký salám, Kostelecká paštika nebo Kostelecký tlačený salám. Tyto výrobky jsou oblíbené nejen pro svou kvalitu, ale také pro svůj tradiční český charakter, který odráží dlouholetou historii a zkušenosti společnosti v oboru.

Kostelecké uzeniny používají pro své výrobky různé typy obalů, které se liší podle druhu výrobku a jeho potřeb. Například uzeniny jsou často baleny ve foliovém obalu, který zaručuje dlouhodobou trvanlivost a ochranu před vnějšími vlivy. Salámy a paštiky můžete najít v různých druzích obalů, jako jsou sklenice, plechovky nebo plastové obaly, které zajišťují snadnou manipulaci a skladování.

Pokud se chcete do Plané nad Lužnicí dostat z větších měst v České republice, můžete využít několik dopravních možností. Z Prahy, Brna nebo Plzně se můžete vydat vlakem, autobusem nebo autem. V případě cesty vlakem je nejlepší zvolit spojení do stanice Planá nad Lužnicí, odkud je to k výrobnímu závodu Kosteleckých uzenin jen několik minut jízdy autem nebo autobusem.

VÝROBNÍ PROFIL – NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE​​

Porážka vepřového masa. Výroba (vykosťování, porcování, mletí, míchání, vstřikování, převalování, pasterizace) chlazeného a mraženého masa, drobů, mletého masa, masných polotovarů, syrových salámů, šunky a šunkových specialit a jejich balení do plastových materiálů s MAP a bez MAP a vakua.

CO MŮŽEME NAJÍT VE MĚSTĚ A JEHO OKOLÍ?​

Město, o kterém píšeme, je domovem několika významných výrobních podniků. Mezi ně patří například společnosti z oblasti strojírenství, chemického průmyslu a textilního průmyslu. V městě jsou také zastoupeny firmy z oblasti IT a výroby elektroniky.

Kromě podniků vyrábějících potraviny, které jsme již zmínili v předchozí otázce, se v městě nachází i další potravinářské firmy. Můžeme zde najít výrobce mléčných výrobků, pekárny a cukrárny, které nabízejí široký sortiment chleba, pečiva a sladkých dobrot. V městě je také několik vinařství a pivovarů, které se specializují na výrobu kvalitních alkoholických nápojů.

Historie tohoto města sahá až do středověku, kdy bylo založeno jako obchodní a řemeslnické centrum. V průběhu let se město rozvíjelo a stalo se důležitým politickým a kulturním centrem. Během průmyslové revoluce zažilo město rychlý rozvoj a nárůst počtu obyvatel díky rozvoji průmyslu. Ve 20. století prošlo město několika politickými změnami, které ovlivnily jeho charakter, ale i přes to si zachovalo svou historickou atmosféru a kulturní dědictví.

Dnes je město známé svými historickými památkami, kulturními akcemi a bohatým průmyslovým dědictvím. Navštívit můžete například místní hrad, kostel nebo muzeum, které dokumentuje historii a vývoj města a jeho obyvatel. Město také hostí různé kulturní akce, jako jsou hudební festivaly, výstavy a divadelní představení, které přitahují návštěvníky z celého regionu.

Napište nám

Chcete provést změny ve výše uvedeném popisu společnosti nebo nás kontaktovat ohledně služeb, které poskytujeme pro potravinářské podniky?
Napište na adresu: lab@kvalifikace-validace.cz

www.kvalifikace-validace.cz 
Všechna práva vyhrazena.

Pracovní doba
Kontakt