Přeskočit na obsah
Domů » HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o.

HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o.

O firmě

HOLLANDIA Karlovy Vary, s.r.o. je společností, která se specializuje na výrobu a distribuci mléčných výrobků. Její sídlo se nachází na adrese Krásné Údolí 151, 364 01 Toužim.

Obchodní profil společnosti zahrnuje výrobu a prodej široké škály mléčných výrobků, jako jsou například mléko, smetana, jogurty, tvarohy, sýry a další. HOLLANDIA Karlovy Vary se zaměřuje na vysokou kvalitu a chuť svých výrobků, které jsou vyráběny z čerstvého mléka.

Mezi vzorové značky výrobků této společnosti patří například jogurt Holandia, tvarohové krémy Holandia nebo sýry Holandia.

HOLLANDIA Karlovy Vary využívá především obaly z kartonu, plastu nebo hliníku. Obaly jsou vybírány tak, aby chránily výrobky a zároveň byly udržitelné pro životní prostředí.

Pokud se chystáte navštívit společnost HOLLANDIA Karlovy Vary, můžete se tam dostat například z Karlových Varů nebo Plzně po dálnici D5 směrem na Německo. Z Toužimi poté pokračujte na Krásné Údolí.

Město Toužim, kde sídlí společnost HOLLANDIA Karlovy Vary, má dlouhou historii, sahající až do 13. století. Město bylo v minulosti významným střediskem těžby a zpracování stříbra a také důležitým obchodním centrem. V současné době je Toužim především turistickým cílem a svým návštěvníkům nabízí řadu historických památek a přírodních krás.

VÝROBNÍ PROFIL – NEJDŮLEŽITĚJŠÍ INFORMACE​​

Výroba jogurtu a jogurtových nápojů. Pasterizace mléka, fermentace, plnění a balení do plastových nádob.

CO MŮŽEME NAJÍT VE MĚSTĚ A JEHO OKOLÍ?​

Toužim je město v okrese Karlovy Vary, nacházející se v západní části České republiky. Toužim má bohatou historii sahající až do 12. století, kdy zde byla založena benediktinská opatství. V průběhu staletí se Toužim rozvíjela a stala se významným střediskem textilního průmyslu a sklářství.

Dnes se v Toužimi nacházejí různé průmyslové podniky, včetně výrobního závodu společnosti Hollandia Karlovy Vary, který se specializuje na výrobu mléčných výrobků a nápojů. Dalšími významnými výrobními podniky v Toužimi jsou například společnosti ESKA, vyrábějící kartony a obaly, a VITKOVICE ENVI, která se zaměřuje na výrobu zařízení pro recyklaci odpadů.

V oblasti potravinářského průmyslu se v Toužimi nachází také společnost PMP CZ, která se specializuje na výrobu potravinářských strojů a zařízení. Kromě toho je v Toužimi i řada menších potravinářských podniků, jako jsou pekárny, řeznictví a cukrárny.

Celkově lze říci, že Toužim je městem s bohatou průmyslovou tradicí a řadou významných výrobních podniků.

Napište nám

Chcete provést změny ve výše uvedeném popisu společnosti nebo nás kontaktovat ohledně služeb, které poskytujeme pro potravinářské podniky?
Napište na adresu: lab@kvalifikace-validace.cz

www.kvalifikace-validace.cz 
Všechna práva vyhrazena.

Pracovní doba
Kontakt