Přeskočit na obsah
Domů » Politika školení

Politika školení

Politika školení v Laboratoři pro testování čistoty stlačeného vzduchu a validaci čistých prostor

V naší laboratoři klade politika školení důraz na neustálé vzdělávání a rozvoj našeho personálu, aby byla zajištěna nejvyšší úroveň odborných znalostí a dovedností potřebných pro provádění našich specifických testů a analýz. Tato politika je navržena tak, aby podporovala růst a adaptabilitu našeho týmu v dynamickém prostředí laboratorních služeb. Níže jsou uvedeny klíčové aspekty naší politiky školení:

Interní a externí školení

  • Interní školení se provádějí prostřednictvím pravidelných setkání personálu, kde jsou sdíleny informace získané na externích školeních nebo přednášky od pozvaných expertů.
  • Externí školení zahrnují účast na kurzech v specializovaných institucích, které se zaměřují na rozvoj technických dovedností nebo na pochopení systémů řízení kvality.

Specifikace školení podle pracovní pozice

  • Školení je přizpůsobeno specifickým potřebám různých pracovních pozic v laboratoři, od organizace a řízení po technické kompetence a systémy řízení kvality.
  • Vedení se účastní školení ve všech uvedených oblastech, s důrazem na organizaci, řízení a systémy kvality.
  • Výzkumný personál s vyšším vzděláním se zaměřuje na metrologii, statistiku, obsluhu měřicího vybavení, informatiku a systémy zajištění kvality.
  • Pomocný (technický) personál vyžaduje školení v oblasti obsluhy měřicího vybavení a testovacích technik.

Programy školení pro nové zaměstnance

  • Pro nově přijaté pracovníky jsou vypracovány individuální školící programy na základě jejich pracovní pozice, zkušeností a kvalifikací.

Dokumentace a evidence školení

  • Vedeny jsou záznamy o interních školeních, potvrzené podpisy účastníků.
  • Uchováván je aktuální rejstřík školení, které absolvovali pracovníci, včetně detailní evidence pro každého zaměstnance, obsahující informace o vzdělání, absolvovaných kurzech a účasti na běžnostních testech.

Tato komplexní politika školení nám umožňuje udržet náš tým na špičkové úrovni odborných znalostí a zároveň podporovat osobní a profesní rozvoj našich zaměstnanců. Díky tomuto přístupu je naše laboratoř schopna nejen reagovat na současné výzvy, ale také se proaktivně připravovat na budoucí trendy a inovace v oblasti testování čistoty stlačeného vzduchu a validace čistých prostor.